6 redenen om voor Westside Sailing te kiezen

De jachten

Bali Catamarans zijn comfortabel, hebben uitstekende zeileigenschappen en bieden een aantrekkelijke prijs. We spreken Nederlands, Duits en Engels, de Franse slag is ons onbekend! Alle modellen hebben CE-categorie A.

De locaties

De vestigingen van Westside Sailing zijn goed bereikbaar, zowel vanaf de snelweg als het water. Aan de steigers van Westside Sailing vindt u in principe alle Bavaria modellen. Indien een model niet beschikbaar is wordt er een oplossing gevonden.

Uw gesprekspartners

Net als u houden wij van zeilen. We spreken uw taal (geen Frans) en begrijpen uw wensen. Bij ons is de klant geen ‘nummer’!

Aan klanten die een bezoek brengen aan Westside Sailing besteden wij graag alle tijd. Tijdens uw bezoek, geven wij gericht persoonlijk advies en beantwoorden wij al uw vragen. Om deze belofte in alle gevallen te realiseren, zou het handig zijn een afspraak te maken.

Uw jacht op maat

Bij ons betaald u niet voor onnodige opties. Samen overleggen wij welke opties voor u van belang zijn. Het heeft geen zin om uw jacht voor een wereldreis te configureren als u voornamelijk op binnenwateren zeilt.
  • Hoe en waar gaat u uw jacht gebruiken?
  • Hoe ziet uw langetermijnplanning eruit?
  • Vindt er op lange termijn verandering van het vaargebied plaats?
  • Wat uw (toekomstige) wensen ook zijn, wij ondersteunen u bij het vinden van het juiste jacht.

Onze service

Soms zijn er opties gevraagd die niet door de werf worden aangeboden. Gespecialiseerde partnerbedrijven realiseren al uw persoonlijke wensen.

Upgrade en refit worden door ervaren vakmensen uitgevoerd. Van teakdek tot buiskap, nieuwe apparatuur of elektrische lieren of gereed maken voor de Middelandse Zee. Het is bij Westside Sailing allemaal mogelijk.

De garantie
Wij doen er alles aan om uw nieuwe Bali in perfecte staat uit te leveren. Voor het geval dat tijdens de garantieperiode iets niet naar behoren functioneert, genieten al onze klanten van onze onboard service binnen Nederland. Uw vaarplezier staat bij ons bovenaan. Uw tevredenheid is onze reclame.