Over ons

Westside Sailing B.V. is de officiële Bali Catamarans dealer voor Nederland en Duitsland met een vestiging in Lemmer en Almere.

Het demomodel van de BALI 4.1 is vanaf  eind april in Lemmer (NL) te zien, waarvoor we u van harte uitnodigen op afspraak. Alle andere modellen kunnen op verzoek ook worden bekeken in La Rochelle (FR) of in Canet (FR). Westside Sailing is gespecialiseerd in de professionele implementatie van de wensen van haar klanten die verder gaan dan de levering van de scheepswerf, vooral met betrekking tot de grotendeels onafhankelijke stroomvoorziening en aanpassing van uw BALI Catamaran voor lange cruises.

Marina Muiderzand is een belangrijke vestigingsplaats voor de Bali Catamarans verkoop. Om dit voort te zetten heeft Westside Sailing ervoor gekozen, naast de vestiging in Lemmer, een verkoopkantoor bij Yachting Company Muiderzand te openen.

Naast de vestigingsplaatsen in Nederland beschikt Westside Sailing ook over service- en uitleverfaciliteiten in La Rochelle (FR), Portorož (SLO), Palma de Mallorca (ES) en Barcelona (ES).